Nijmegen Outdoor

Zeskamp

06-43918370 | info@nijmegenoutdoor.nl
Voor grote groepen

Op zoek naar een actief, vernieuwend en volledig verzorgde zeskamp in Nijmegen? Wij hebben vele verschillende Zeskamp onderdelen om jullie als groep mee te vermaken! Wij hebben een groot outdoor terrein waar deze activiteiten allemaal gespeeld kunnen worden. Hierbij zorgen wij voor verschillende spelvormen met professionele spelbegeleiding. Achteraf kunnen jullie je lekker opfrissen onder de douche en daarna neerploffen op het terras voor een lekker koud drankje! De locatie ligt vlak aan de snelweg en er zijn parkeermogelijkheden. Tevens is het terrein ook goed te bereiken met openbaar vervoer.

Slider

Zeskamp voor grote groepen!

Samenwerken, plezier en communicatie; dat zijn de drie kernwoorden van onze Zeskamp! Een mega bal, een lange skippyslang en een wandelende A zijn onderdeel van jullie teambuilding activiteit, maar niet alleen deze drie activiteiten. De zeskamp biedt vertier voor een heel dag. Door middel van pauzes wordt sport en spel afgewisseld met ontspanning en wordt ook in de pauzes aan de teamspirit gewerkt!

In groepen strijden jullie tegen elkaar om de beste score neer te zetten.  Alles draait om teamspirit en mét elkaar het einddoel behalen. Perfect dus voor personeelsfeesten, familiedagen en/of scholen.

Ieder spel vraagt om verschillende kwaliteiten van de deelnemers, waardoor ieder teamlid ook zijn eigen rol kan pakken.

3 uur
Met begeleiding

≤12 jaar: €12,50
>12 jaar: €15,50

Te spelen op de volgende locatie:

Nederrijkswald, Zevenheuvelenweg 47 in Nijmegen

Teamgames bij Nijmegen Outdoor

Veelgestelde vragen over een Zeskamp

 • Is de Zeskamp Corona-proof?

  Ja, maar niet alle onderdelen. We hebben een onderscheid gemaakt in welke onderdelen van een zeskamp wel kunnen en welke niet te boeken zijn. Vraag naar de brochure voor meer informatie.

 • Vanaf welke leeftijd is dit spel te spelen?

  Het is mogelijk om vanaf 8 jaar mee te doen! Een Zeskamp is uitermate geschikt voor alle leeftijden door elkaar heen!

 • Hoeveel mensen heb je minimaal nodig voor een Zeskamp?

  Minimaal heb je 30 personen nodig, zo kunnen we in ieder geval 6 teams van 5 personen maken. Een Zeskamp kan tot ongeveer 300 personen geboekt worden!

 • Kan iedereen mee doen bij alle onderdelen?

  Waarschijnlijk wel, maar het is altijd mogelijk om met wissels te spelen, mocht iemand niet mee willen doen aan een onderdeel. Wij hebben hele verschillende onderdelen geselecteerd, van heel intensief tot laag intensief, van denken tot doen. Voor iedereen wat wils!

 • Hoe ziet het programma eruit?

  Je krijgt een uitleg van onze instructeur om vervolgens aan de slag te kunnen gaan met de verschillende zeskamponderdelen met jouw team. De volgende spellen zijn te kiezen:

  1. MegaBall
  2. Archery Tag
  3. Mega Jenga
  4. Spring Rups
  5. Bubbleball
  6. Voetbaldarten
  7. Lopende A
  8. 3D Twister
  9. Big Shoes Voetbal
  10. Octopus Spel
 • Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?

  Zorg dat je met de groep ongeveer 30 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen op het terras en je kunt je vooraf omkleden in de kleedkamers. De instructeur zal jullie verwelkomen en jullie meenemen naar de juiste locatie op het outdoorterrein voor een uitleg.

 • Met hoeveel mensen moet ik minimaal zijn om te kunnen deelnemen aan dit spel?

  Minimaal heb je 30 personen nodig. Anders kun je ook Teamgames kiezen!

 • Kan iedereen mee doen?

  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

 • Welke kleding moeten we aan doen?

  Het is aan te raden om sportkleding aan te doen.

Veelgestelde vragen over onze locatie

 • Is het Honigcomplex makkelijk bereikbaar?

  Nijmegen Outdoor is goed te bereiken met een treinstation in de buurt: Station Nijmegen Centraal. Tevens stoppen er om de 10 minuten lijnbussen midden voor de deur en is er een groot parkeerplaats om de hoek. Het honigcomplex bevindt zich dichtbij het centrum van Nijmegen. Ook per fiets ben je er snel, het is maar 5 minuten fietsen naar het stadscentrum, dus zeer goed bereikbaar.

 • Is het mogelijk om eigen drinken en eten mee te nemen?

  Dat mag zeker, geen probleem.

 • Kunnen wij op jullie activiteitenterrein ons omkleden?

  Ja dat kan in de ruime toiletten. Als je omgekleed kunt komen, scheelt dat natuurlijk wel tijd!

 • Is er altijd begeleiding bij de activiteiten?

  Ja, er zijn altijd instructeur aanwezig die jullie kunnen helpen, begeleiden en ondersteunen.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?