Vrijgezellenfeest in Nijmegen

Vrijgezellenfeest in Nijmegen

Teamgames

Teambuilding in Nijmegen

E-Chopper Tour

E-Chopper Huren Nijmegen

Archery Tag

Archery Tag Nijmegen Huren

Lasergamen

Outdoor Lasergamen Nijmegen

Levend Cluedo

City Game Nijmegen doen

E-Step Tour

Elektrische Step Huren Nijmegen

Bubbelbal

Bubbelbal Huren Nijmegen

Bekijk alle deals

Nijmegen Outdoor - Groepsuitjes

Top 3 Combi-Deals

E-Chopper Tour en Bierproeverij Nijmegen

E-Chopper Tour & Bierproeverij

Verken de prachtige omgeving van Nijmegen met je vrijgezellenfeest tijdens een E-Chopper rit van 2 uur. Iedere deelnemer moet minimaal 16 jaar zijn. Rijbewijs is benodigd. Kom vervolgens terug bij ons op locatie, zodat wij jullie kunnen  dirigeren naar onze partner: Bierbrouwerij De Hemel. Hier volgt een korte rondleiding in de bierbrouwerij en vervolgens mogen jullie 6 speciaal biertjes proeven.

E-Step en Archery Tag Huren Nijmegen

E-Steps & Archery Tag

Deze deal belooft gegarandeerd een dag waarbij de vrijgezellengroep elkaar goed gaan leren kennen tijdens dit vrijgezellenfeest! Geen wonder dat het dan ook 1 van de meest verkochte vriendenuitje deals van Nijmegen Outdoor is. Ga met elkaar de strijd aan tijdens Archery Tag om vervolgens lekker rond te touren op onze E-Steps en Nijmegen te ontdekken. Je hoeft alleen maar gas te geven!

Bubbel Voetbal en Teamgames Huren Nijmegen

Teamgames & Bubbleball

Deze deal belooft veel lachen met je vrienden tijdens dit vrijgezellenfeest. Jullie starten met de Teamgames, waarbij alles draait om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Vervolgens gaan jullie Bubbelballen midden in de stad! Kegel elkaar zo hard mogelijk omver tijdens het bubbelballen, maar onthoudt: Je wint pas als je de meeste goals hebt!

Vrijgezellenfeest in Nijmegen

Bezorg de aanstaande bruid of bruidegom het ultieme vrijgezellenfeest en organiseer en bedenk dan ook goed wat de betreffende persoon zelf leuk zou vinden. Wij adviseren jullie ook graag bij het maken van de juiste keuzes, neem daarvoor contact met ons op. Met 8 jaar ervaring hebben wij tips en ideeën genoeg voor allerlei groepssamenstellingen en wensen.