Nijmegen Outdoor Home
Nijmegen Outdoor

Vrijgezellenfeest

Bekijk hieronder de populaire deals voor een vrijgezellenfeest van het afgelopen jaar:

Vrijgezellenfeest Nijmegen

E-Steps en Bierbrouwerij Nijmegen

1. E-Step Tour & Bierproeverij

€38,50 p.p. | 4 uur | Rijbewijs niet nodig

Verken de prachtige omgeving van Nijmegen tijdens een E-Step rit van 2 uur. Iedere deelnemer van het vrijgezellenfeest moet minimaal 16 jaar zijn. Een rijbewijs is niet nodig. Kom vervolgens terug bij ons op locatie, zodat wij jullie kunnen  dirigeren naar onze partner: Bierbrouwerij De Hemel. Hier volgt een korte rondleiding in de bierbrouwerij en vervolgens mogen jullie 6 speciaal biertjes proeven.

We starten met een instructie in onze lobby van Hotel Courage en vervolgens ga je al snel onderweg.

E-Chopper Tour en Bierbrouwerij Nijmegen

2. E-Chopper Tour & Bierproeverij

€46,- p.p. | 4 uur | Rijbewijs nodig

Verken de prachtige omgeving van Nijmegen tijdens het vrijgezellenfeest met een E-Chopper rit van 2 uur. Iedere deelnemer moet minimaal 16 jaar zijn en een rijbewijs bezitten. Kom vervolgens terug bij ons op locatie, zodat wij jullie kunnen  dirigeren naar onze partner: Bierbrouwerij De Hemel. Hier volgt een korte rondleiding in de bierbrouwerij en vervolgens mogen jullie 6 speciaalbiertjes proeven.

We starten met een instructie in onze lobby van Hotel Courage en vervolgens ga je al snel onderweg.

Bubbleball en Archery Tag Nijmegen

3. Archery Tag & Bubbleball

€38,- p.p. | 3 uur | 2 sportieve activiteiten

Deze deal belooft gegarandeerd een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Geen wonder dat het dan ook de meest verkochte deal van Nijmegen Outdoor is. Kegel elkaar zo hard mogelijk omver tijdens het bubbelballen, maar onthoudt: Je wint pas als je de meeste goals hebt! Na een energieke pot bubbleball ga je door met archery tag, waarbij je elkaar af probeert te schieten met pijl en boog! We verzamelen in onze lobby bij Hotel Courage aan de Waalkade.

Bezorg de aanstaande bruid of bruidegom het ultieme vrijgezellenfeest en organiseer en bedenk dan ook goed wat de betreffende persoon zelf leuk zou vinden. Wij adviseren jullie ook graag bij het maken van de juiste keuzes, neem daarvoor contact met ons op. Met 8 jaar ervaring hebben wij tips en ideeën genoeg voor allerlei groepssamenstellingen en wensen. Heb je interesse in een stadsspel door het centrum van Nijmegen? Klik dan hier.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?