Nijmegen Outdoor Home
Nijmegen Outdoor

Vriendenuitje

Bekijk hieronder de populaire deals van het afgelopen jaar:

Vriendenuitje Nijmegen

E-Chopper Tour Nijmegen

1. E-Chopper Tour

€34,- p.p. | 2 uur | Min. 2 personen

E-Chopper rijden is ontspannend en leuk om te doen! Het rijden op deze grote elektrische scooters is zeer comfortabel en eenvoudig door z`n brede banden en hoge stuur. Ontdek de mooie bosrijke omgeving van Nijmegen, waar jullie 2 uur lang kunnen rond cruisen aan de hand van een digitale routekaart. We verzamelen in onze lobby bij Hotel Courage aan de Waalkade.

E-Steps Huren Nijmegen

2. E-Steps Tour

€26,50 p.p. | 2 uur | Min. 2 personen

Onze stoere E-Steps hebben dikke banden en rijden daardoor zeer comfortabel en eenvoudig. Ontdek de mooie bosrijke omgeving van Nijmegen. waar jullie 2 uur lang kunnen rond cruisen aan de hand van een routekaart.

We starten met een instructie in onze lobby van Hotel Courage en vervolgens zal de instructeur jullie meenemen.

Bubbelbal Huren Nijmegen

3. Bubbleball

€18,50 p.p. | 1,5 uur | Min. 8 personen

Bubbleball is een lachwekkend voetbalspel, waarbij je een unieke luchtbel om je lichaam aan hebt, probeer je al jouw tegenstanders pijnloos omver te kegelen! De unieke bubbelballen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach! Maak koprollen, ren tegen andere spelers aan of trap de voetbal in het doel!

Deze deal vindt plaats midden in de stad, we verzamelen in onze lobby bij Hotel Courage.

Teamgames Teambuilding Nijmegen

4. Teamgames

€18,50 p.p. | 1,5 uur | Min. 8 personen

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle deelnemers!

We starten met een instructie in onze lobby van Hotel Courage en vervolgens zal de instructeur jullie meenemen.

Archery Tag Nijmegen

5. Archery Tag

€19,50 p.p. | 1,5 uur | Min. 8 personen

Archery Tag is een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Probeer de pijl te vangen om je medespelers terug in het veld te krijgen of pak een verdwaalde pijl van de grond voor je eigen munitie, maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt!

We verzamelen in onze lobby bij Hotel Courage aan de Waalkade en vervolgens zal de instructeur jullie meenemen.

Outdoor Lasergamen Nijmegen

6. Outdoor Lasergamen

€19,50 p.p. | 1,5 uur | Min. 8 personen

Lasergamen hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Met infrarood geweren zie je de straal niet en spelen we het buiten in het bos! Iedereen draagt een helm met `tags` waarop je geraakt kan worden. Ons professionele systeem houdt bij hoe vaak je geraakt bent en hoe vaak je iemand geraakt hebt! We verzamelen in onze lobby bij Hotel Courage aan de Waalkade.

Eindelijk weer iets leuks doen met je vrienden? Wij helpen je graag mee. Wij hebben veel mogelijkheden om jullie vriendengroep te vermaken! Hierbij zorgen wij voor verschillende spelvormen met professionele spelbegeleiding! Wij adviseren jullie ook graag bij het maken van de juiste keuzes, neem daarvoor contact met ons op. Met 8 jaar ervaring hebben wij tips en ideeën genoeg voor allerlei groepssamenstellingen en wensen. Heb je interesse in een stadsspel door het centrum van Nijmegen? Klik dan hier.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?