Play

Voetbaldarten

06-43918370
info@nijmegenoutdoor.nl
Slider

Voetbaldarten

Schiet jij een voetbal gemakkelijk in de roos? Of ben je beter in de 180’s? Kom eens langs bij Nijmegen Outdoor om met je vrienden deze unieke combinatie van darten en voetbal uit te proberen! Lekker in de open lucht, dat is weer eens wat anders dan in de kroeg.

Ook voor kinderen is dit een leuke uitdaging, of je nu kunt voetballen of niet. De bal is van stof, waardoor deze makkelijk blijft kleven aan het mega grote Footdarts bord. Onze professionele instructeur zorgt voor verschillende spelvarianten die blijven zorgen voor uitdaging! Aangezien er vanaf beide kanten tegen het bord geschoten kan worden, kunnen er veel deelnemers tegelijk meedoen.

Het bord is 5 meter hoog, wat dus echt een super groot dartbord oplevert. In teams strijd je tegen elkaar in verschillende spelvarianten. De kleefballen blijven op het bord zitten, dus kleine discussies die het strijdplan alleen maar aanscherpen kunnen tot op de centimeter nauwkeurig uitgespeeld worden. Probeer deze unieke combinatie van darten en voetbal!

1,5 uur
Met begeleiding

≤14 jaar: €16,50
>14 jaar:
€18,50

Te spelen op de volgende locatie:

Nederrijkswald, Zevenheuvelenweg 47 in Nijmegen

Voetbaldarten in Nijmegen

Veelgestelde vragen over Voetbaldarten

 • Is voetbaldarten Corona-proof?

  Bij voetbaldarten zijn de deelnemers om de beurt aan zet. De deelnemers kunnen in een rij achter elkaar aansluiten, waarbij 1,5 meter afstand wordt gehouden of wachten op een plek enkele meters verder op tot zij aan de beurt is. De corona-maatregelen kunnen bij voetbaldarten dus worden nageleefd.

 • Vanaf welke leeftijd is dit spel te spelen?

  Voetbaldarten is te spelen vanaf 8 jaar. Dit spel is ook uitermate geschikt om oud tegen jong te spelen, alle leeftijden kunnen door elkaar heen mee doen.

 • Kan Voetbaldarten maar met 2 spelers tegelijk gespeeld worden?

  Nee, juist niet. Het bord heeft twee kanten en veel spelvarianten zijn juist geschikt voor grotere teams. Alle spellen zijn geschikt voor bijvoorbeeld 10 tegen 10, waarbij er niet teveel mensen stil staan. Daar zorgt onze instructeur wel voor met verrassende spelregels!

 • Kan het dartbord ook voor andere sporten gebruikt worden, dan alleen voetbal?

  Dat kan zeker! Wij hebben ook een hockey-bal, handbal en tennisbal die gebruikt kunnen worden om er bijvoorbeeld Hockeydarten, Handbaldarten of Tennisdarten van te maken!

 • Hoe ziet het programma eruit?

  Je krijgt een uitleg van onze instructeur om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan met verschillende oefeningen. De volgende spellen zijn te spelen:

  1. 301-game: Traditionele regels, probeer zo snel mogelijk op 0 uitkomen.
  2. Team Dartgame: Raak alle getallen voor het andere team je voor is!
  3. Jagertje: Jaag op het getal van je tegenstander!
 • Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?

  Zorg dat je met de groep ongeveer 30 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen op het terras en je kunt je vooraf omkleden in de kleedkamers. De instructeur zal jullie verwelkomen en jullie meenemen naar de juiste locatie op het outdoorterrein voor een uitleg.

 • Met hoeveel mensen moet ik minimaal zijn om te kunnen deelnemen aan dit spel?

  Minimaal heb je 8 personen nodig.

 • Kan iedereen mee doen?

  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

 • Welke kleding moeten we aan doen?

  Alle kleding is in principe goed, het spel is niet intensief.

Veelgestelde vragen over onze locatie

 • Is het Honigcomplex makkelijk bereikbaar?

  Nijmegen Outdoor is goed te bereiken met een treinstation in de buurt: Station Nijmegen Centraal. Tevens stoppen er om de 10 minuten lijnbussen midden voor de deur en is er een groot parkeerplaats om de hoek. Het honigcomplex bevindt zich dichtbij het centrum van Nijmegen. Ook per fiets ben je er snel, het is maar 5 minuten fietsen naar het stadscentrum, dus zeer goed bereikbaar.

 • Is het mogelijk om eigen drinken en eten mee te nemen?

  Dat mag zeker, geen probleem.

 • Kunnen wij op jullie activiteitenterrein ons omkleden?

  Ja dat kan in de ruime toiletten. Als je omgekleed kunt komen, scheelt dat natuurlijk wel tijd!

 • Is er altijd begeleiding bij de activiteiten?

  Ja, er zijn altijd instructeur aanwezig die jullie kunnen helpen, begeleiden en ondersteunen.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?