Nijmegen Outdoor
Nijmegen Outdoor Home
Uitjes op Wielen Nijmegen

Uitjes op wielen in Nijmegen

Let op: Tot 1 januari 2021 zitten we in het Honigcomplex

E-Chopper Tour Nijmegen

Een ontspannen tour op onze elektrische stoere snorfietsen met brede banden. Incl. route cruise je over de waalkade over de waalbrug of ga je juist de mooie bosrijke omgeving van de Ooijpolder in. V.a. 16 jaar met rijbewijs mag je al op deze stille scooter rijden zonder helmplicht.

E-Steps Huren Nijmegen

Een stoere elektrische step met zeer dikke banden. Je hoeft niet eens te steppen voor een ontspannen en origineel uitje op wielen. De E-Steps gaan maar liefst 25/km per uur en er is geen helmplicht. Je dient minimaal 16 te zijn, maar je hebt geen rijbewijs nodig!

E-Choppers of E-Steps Nijmegen Huren

Huur een combinatie van E-Steps en E-Choppers op onze stille voertuigen met brede banden. Inclusief navigatie cruise je over de Waalkade, de Waalbrug of in de mooie bosrijke omgeving van de Ooijpolder. Ideaal voor grote groepen.

Uitjes met Wielen, vertrek vanaf centrum Nijmegen

Ons kantoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets en wandelroutes in het natuurrijke Ooijpolder en met direct achter ons het historische Romeinse Valkenhofpark. Daarnaast bestaan onze buren uit het Holland Casino, De Bastei, Fietsmuseum Velorama, Opoe Sientje en Hotel Courage.

Het kantoor is het vertrekpunt voor mooie wandel en fietsroutes. Zo kun je E-Choppers, E-Steps en Fietsen huren en zorgen wij dat je mooie routes gratis op je telefoon mee krijgt. Tevens hebben wij een historische GPS-route ontwikkeld door het centrum van Nijmegen die je wandelend kan afleggen.

Bij ontvangst starten we altijd in de lobby van hotel Courage. Het is handig om omgekleed naar deze locatie te komen, maar je kunt je ook omkleden bij ons. Onze instructeur zal jullie hier ontvangen en de eerste uitleg doen. Vervolgens nemen jullie gezamenlijk met de instructeur alle materialen mee naar jullie speellocatie.

Parkeren kan in de parkeergarages van de Eiermarkt of Kelfkensbos voor maar €2,80 per uur.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?