Teamgames Nijmegen
SpelenPlay

Teamgames

Teamgames Nijmegen Huren

Teamgames | 16+ jaar | €18,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Een regelrechte teambuildingsactiviteit voor alle groepen! In een groepsactiviteit van 1,5 uur onder begeleiding van een instructeur speel je 6 verschillende teamspellen. De Teamgames spelen we in het Hunnerpark, aan de Waalkade of in het Valkhofpark.

Teamgames Kinderfeestje Nijmegen

Teamgames | Kinderfeestje | €16,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, luisteren & slim zijn. Een leuk kinderfeestje waarbij de kinderen leren te luisteren naar elkaar en samen plezier hebben! In een kinderfeestje van 1,5 uur onder begeleiding van een instructeur speel je 6 verschillende teamspellen.

Top 6 Combi-Deals

+ E-Chopper

Echopper Huren Nijmegen

+ E-Step

Teamgames en E-Step Huren Nijmegen

+ Levend Cluedo

Teambuilding en Stadsspel Nijmegen

+ Bubbelbal

Bubbel Voetbal en Teamgames Huren Nijmegen

+ Archery Tag

Archery Tag en Teambuilding Nijmegen

+ Lasergamen

Teamgames en Lasergamen Nijmegen

Veelgestelde vragen over de Teamgames

Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?
Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen in de lobby van Hotel Courage.

Is de locatie makkelijk te bereiken?
Het kantoor van Nijmegen Outdoor is goed te bereiken en zit midden in de stad. Vanaf treinstation centraal kun je wandelen door de stad naar de Waalkade lopen in ongeveer 15 minuten. Ook kun je de bus pakken (lijn 80, 300, 8, 85 en 15) en ben je in 10 minuten bij ons. Indien je met de auto komt, kun je de auto parkeren in twee grote parkeergarages dichtbij (Kelfkensbos en Eiermarkt) en betaal je maar €2,80 per uur.  Ook per fiets ben je er snel en die kun je voor ons hotel neerzetten.

Op welke locatie in het centrum van Nijmegen gaan we de Teamgames doen?
Veelal spelen we de Teamgames in het Hunnerpark of onder Waalbrug.

Zijn de Teamgames corona-proof?
Ja, dat kan! Wij hebben enkele onderdelen uit de teamgames gehaald en alleen onderdelen waarbij 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden, zodat je altijd voldoende afstand kan houden.

Zijn de Teamgames voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en doelgroep selecteren wij geschikte spellen, zodat iedereen mee kan doen. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden.

Vanaf welke leeftijd kunnen de Teamgames gespeeld worden?
Vanaf 6 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Hoe ziet het programma eruit als wij  Teamgames willen doen?
Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen. Ieder spel wordt ondersteund door een leskaart, die jullie per spel onderweg helpt!

Met hoeveel teams spelen we de Teamgames?
Minimaal speel je met 2 teams tegen elkaar en maximaal met 12 teams kun je tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.