Play

Teamgames

06-43918370
info@nijmegenoutdoor.nl
Slider

Teamgames

Teamgames bij Nijmegen Outdoor

Een topper bij Nijmegen Outdoor is de workshop Teamgames. Alles draait om samenwerken,  tactiek, creativiteit en slim & snel handelen. Uiteindelijk staat gezelligheid altijd voorop. Deze activiteit is zeer geschikt voor groepen met alle leeftijden en kwaliteiten door elkaar heen. Een regelrechte teambuildingsactiviteit voor alle groepen!

Het is mogelijk om zelf te kiezen welke onderdelen je in de teamgames wilt hebben. In totaal kun je vier spellen kiezen die begeleidt worden door een enthousiaste instructeur. Ieder spel heeft altijd een probleem, maar ook een oplossing!

De teamgames bestaan uit een aantal spellen, waarbij je steeds nieuwe kwaliteiten nodig hebt om tot winnaar gekroond te worden. Laat je verrassen hoe extreem fanatiek je vrienden, collega`s of familieleden kunnen worden!

1,5 uur
Met begeleiding

≤14 jaar: €16,50
>14 jaar: €18,50

Te spelen op de volgende locatie:

Nederrijkswald, Zevenheuvelenweg 47 in Nijmegen

Veelgestelde vragen over Teamgames

 • Zijn de Teamgames Corona-proof?

  Ja, dat kan! Wij hebben enkele onderdelen uit de teamgames gehaald en alleen onderdelen waarbij 1,5 meter gegarandeerd kan worden kunnen gekozen worden, zodat je altijd voldoende afstand houd.

 • Vanaf welke leeftijd is dit spel te spelen?

  Vanaf 8 jaar kun je al mee doen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

 • Hoe ziet het programma eruit?

  Je krijgt een uitleg van onze instructeur om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan met verschillende games waarin samenwerken en teambuilding essentieel zijn. De volgende spellen zijn te spelen:

  1. Lopende A: Breng je teamspeler naar de overkant zonder de grond te raken.
  2. De oversteek: Zorg met een hefboomreactie dat iedereen aan de overkant komt inclusief materiaal en vergeet niemand!
  3. Springrups: Probeer de overkant te bereiken door goede communicatie, luisteren en nadenken.
  4. Megaball: Laat je medespeler niet van de 2 meter hoge bal afdonderen, maar geef het tempo aan!
 • Met hoeveel teams spelen we de teamgames?

  Gebruikelijk is om in 2 teams tegen elkaar te strijden, maar natuurlijk kun je op iedere onderdeel tegen elkaar strijden. Kortom, 8 teams van ongeveer 6 spelers is heel gebruikelijk. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

 • Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?

  Zorg dat je met de groep ongeveer 30 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen op het terras en je kunt je vooraf omkleden in de kleedkamers. De instructeur zal jullie verwelkomen en jullie meenemen naar de juiste locatie op het outdoorterrein voor een uitleg.

 • Met hoeveel mensen moet ik minimaal zijn om te kunnen deelnemen aan dit spel?

  Minimaal heb je 8 personen nodig.

 • Kan iedereen mee doen?

  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

 • Welke kleding moeten we aan doen?

  Het is aan te raden om sportkleding aan te doen.

Veelgestelde vragen over onze locatie

In Nijmegen hebben we twee locaties die zeer geschikt zijn voor onze activiteiten. Natuurlijk is het ook mogelijk om activiteiten in een openbaar park te doen, zoals het Goffertpark. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Vertrekpunt E-Voertuigen vanaf het Honigcomplex dichtbij het centrum van Nijmegen

Vertrek vanaf het Honigcomplex dichtbij het centrum. Makkelijk te bereiken en je bent snel op de waalkade met de E-voertuigen.

Outdoor activiteiten bij Nederrijkswald in Berg en Dal (Nijmegen)

Een mooie outdoorlocatie waar alle activiteiten in het bos of het sportveld uitgevoerd kunnen worden. Tevens zijn er horecafaciliteiten, vergaderruimtes en toiletten. We hebben hier tevens een mooi Voetgolf-parcours en een Hot Shot Paintball bos ontwikkeld.

Indoor locatie bij Honigcomplex

Bij regen zijn er mogelijkheden om in het honigcomplex gebruik te maken van indoorruimtes voor bijvoorbeeld Archery Tag of Bubbleball.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?