Play

Teamgames

06-43918370
info@nijmegenoutdoor.nl
Slider

Teamgames

Teamgames bij Nijmegen Outdoor

Een topper bij Nijmegen Outdoor is de workshop Teamgames. Alles draait om samenwerken,  tactiek, creativiteit en slim & snel handelen. Uiteindelijk staat gezelligheid altijd voorop. Deze activiteit is zeer geschikt voor groepen met alle leeftijden en kwaliteiten door elkaar heen. Een regelrechte teambuildingsactiviteit voor alle groepen!

Het is mogelijk om zelf te kiezen welke onderdelen je in de teamgames wilt hebben. In totaal kun je vier spellen kiezen die begeleidt worden door een enthousiaste instructeur. De spellen zijn aan te passen op het jaargetij en ook op de wensen van de groep. Ieder spel heeft altijd een probleem, maar ook een oplossing!

De teamgames bestaan uit een aantal spellen, waarbij je steeds nieuwe kwaliteiten nodig hebt om tot winnaar gekroond te worden. Onderdelen van de teamgames zijn Megaball, De oversteek, De octopus, De springrups, Lopende A, Mega Jenga XL en nog veel meer. Laat je verrassen hoe extreem fanatiek je vrienden, collega`s of familieleden kunnen worden!

nijmegen outdoor
tarieven nijmegen outdoor

1,5 uur
Met begeleiding

≤12 jaar: €14,50
>12 jaar: €18,50

Veelgestelde vragen over Teamgames

 • Zijn de Teamgames Corona-proof?

  Ja, dat kan! Wij hebben enkele onderdelen uit de teamgames gehaald en alleen onderdelen waarbij 1,5 meter gegarandeerd kan worden kunnen gekozen worden, zodat je altijd voldoende afstand houd.

 • Vanaf welke leeftijd is dit spel te spelen?

  Vanaf 8 jaar kun je al mee doen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

 • Hoe ziet het programma eruit?

  Je krijgt een uitleg van onze instructeur om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan met verschillende games waarin samenwerken en teambuilding essentieel zijn. De volgende spellen zijn te spelen:

  1. Lopende A: Breng je teamspeler naar de overkant zonder de grond te raken.
  2. De oversteek: Zorg met een hefboomreactie dat iedereen aan de overkant komt inclusief materiaal en vergeet niemand!
  3. Springrups: Probeer de overkant te bereiken door goede communicatie, luisteren en nadenken.
  4. Megaball: Laat je medespeler niet van de 2 meter hoge bal afdonderen, maar geef het tempo aan!
 • Met hoeveel teams spelen we de teamgames?

  Gebruikelijk is om in 2 teams tegen elkaar te strijden, maar natuurlijk kun je op iedere onderdeel tegen elkaar strijden. Kortom, 8 teams van ongeveer 6 spelers is heel gebruikelijk. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

 • Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?

  Zorg dat je met de groep ongeveer 30 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen op het terras en je kunt je vooraf omkleden in de kleedkamers. De instructeur zal jullie verwelkomen en jullie meenemen naar de juiste locatie op het outdoorterrein voor een uitleg.

 • Met hoeveel mensen moet ik minimaal zijn om te kunnen deelnemen aan dit spel?

  Minimaal heb je 8 personen nodig.

 • Kan iedereen mee doen?

  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

 • Welke kleding moeten we aan doen?

  Het is aan te raden om sportkleding aan te doen.

Veelgestelde vragen over onze locatie

 • Is het Honigcomplex makkelijk bereikbaar?

  Nijmegen Outdoor is goed te bereiken met een treinstation in de buurt: Station Nijmegen Centraal. Tevens stoppen er om de 10 minuten lijnbussen midden voor de deur en is er een groot parkeerplaats om de hoek. Het honigcomplex bevindt zich dichtbij het centrum van Nijmegen. Ook per fiets ben je er snel, het is maar 5 minuten fietsen naar het stadscentrum, dus zeer goed bereikbaar.

 • Is het mogelijk om eigen drinken en eten mee te nemen?

  Dat mag zeker, geen probleem.

 • Kunnen wij op jullie activiteitenterrein ons omkleden?

  Ja dat kan in de ruime toiletten. Als je omgekleed kunt komen, scheelt dat natuurlijk wel tijd!

 • Is er altijd begeleiding bij de activiteiten?

  Ja, er zijn altijd instructeur aanwezig die jullie kunnen helpen, begeleiden en ondersteunen.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?