Nijmegen Outdoor Home
Nijmegen Outdoor - Activiteiten Nijmegen

Actieve uitjes midden in Nijmegen

Let op: Tot 1 januari 2021 zitten we in het Honigcomplex

Outdoor Lasergamen Nijmegen

Bij Outdoor Lasergamen verstop je jezelf achter bomen en struiken en stellen per lasergun in of je granaatwerper, sniper of medic bent.

Archery Tag Nijmegen

Een uitdagend en spannend sportief groepsuitje voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen pijnloos op elkaar kunt schieten.

Bubbelbal Huren Nijmegen

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Teamgames Teambuilding Nijmegen

Bij Teamgames draait alles om samenwerken,  tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Gegarandeerd zal iedereen fanatiek zijn en willen winnen.

Hot Shot Paintball Nijmegen

Bij Paintball Hot Shots, speel je met Shot Guns en echte verfballetjes die je zelf iedere keer moet laden door een echte Shot Gun Reload te doen.

Zeskamp Teambuilding Nijmegen

Samenwerken, plezier en communicatie; dat zijn de drie kernwoorden van onze Zeskamp. Teambuilding voor de hele groep!

Sportief groepsuitje midden in het centrum Nijmegen

Ons kantoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets en wandelroutes in het natuurrijke Ooijpolder en met direct achter ons het historische Romeinse Valkenhofpark. Daarnaast bestaan onze buren uit het Holland Casino, De Bastei, Fietsmuseum Velorama, Opoe Sientje en Hotel Courage.

Het kantoor is het vertrekpunt voor mooie wandel en fietsroutes. Zo kun je E-Choppers, E-Steps en Fietsen huren en zorgen wij dat je mooie routes gratis op je telefoon mee krijgt. Tevens hebben wij een historische GPS-route ontwikkeld door het centrum van Nijmegen die je wandelend kan afleggen.

Onze buitenactiviteiten inclusief begeleiding verzorgen wij in de parken om ons heen met uitzondering van alle arrangementen met Hot Shot Paintball en de Zeskamp. Afhankelijk van de beschikbaarheid en de bezetting in de openbare parken, maar gezamenlijk met onze instructeur vinden wij altijd unieke plekken voor een origineel en actief groepsuitje.

Bij ontvangst starten we altijd in de lobby van hotel Courage. Het is handig om omgekleed naar deze locatie te komen, maar je kunt je ook omkleden bij ons. Onze instructeur zal jullie hier ontvangen en de eerste uitleg doen. Vervolgens nemen jullie gezamenlijk met de instructeur alle materialen mee naar jullie speellocatie.

Parkeren kan in de parkeergarages van de Eiermarkt of Kelfkensbos voor maar €2,80 per uur.

Outdoorlocatie in Berg en Dal (Nijmegen)

Op onze outdoorlocatie in Berg en Dal (Nijmegen) aan de Zevenheuvelenweg spelen we de activiteiten Zeskamp en Hot Shot Paintball. Deze locatie is hier voor ingericht. Dat betekent ook dat alle arrangementen samen met Hot Shot Paintball ook in Berg en Dal zullen plaatsvinden.

Hier kun je gratis parkeren op de locatie zelf.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?