Nijmegen Outdoor

Sportdag

06-43918370 | info@nijmegenoutdoor.nl
Scholen

Een sportdag voor het goede doel, is als twee vliegen in één klap. Leerlingen in Nederland die op een unieke en actieve manier met elkaar sporten, om geld op te halen voor leerlingen in Gambia. Sport verbind! Wij werken samen met Stichting Gambia Sport. Met de opbrengst maken wij schoolpleinen in Gambia sport-veilig. Doe als school mee en meld je aan voor dit maatschappelijke project. Er kunnen maximaal 20 scholen per jaar meedoen.

Slider

Arrangementen
sportdag

Archery Tag Nijmegen bij Nijmegen Outdoor
nijmegen outdoor
nijmegen outdoor

Nijmegen

GOEDE DOEL
Zoals hierboven uitlegd hebben we sinds 2019 een samenwerking met Gambia sport, waarvoor we tot nu toe al een mooi bedrag voor hebben opgehaald!

Deze stichting richt zich voornamelijk op het onderwijs in Gambia waar het sportkleding aflevert, afkomstig van bijvoorbeeld betaald voetbalclubs, waarbij het tenue ieder jaar wijzigt. Met de ontstane samenwerking gaan we naast kleding ook 2e hands sportmaterialen afleveren die gebruikt kunnen worden tijdens de gymlessen. Voor meer informatie over Stichting Gambia sport, klik hier!

De eerst volgende reis naar Gambia staat gepland voor eind 2020, waarin we in 2 weken, 2 scholen zullen bezoeken. Docenten LO van deelnemende scholen kunnen, onder bepaalde voorwaarden, meegaan naar Gambia. Vraag naar de mogelijkheden.

nijmegen outdoor
Footdarts in Nijmegen - Darten met je Voeten

Nijmegen

PROGRAMMA SPORTDAG
De sportdag die wij aanbieden is een dag vol unieke en innovatieve sporten. Perfect voor leerlingen, die het gehad hebben met een doorsnee potje voetballen of slagballen. De activiteiten waar jullie als school uit kunnen kiezen zijn bijvoorbeeld: Bubbelvoetbal, Archery Tag, Lasergamen en Voetbaldarten! Jullie kunnen als school je eigen workshops kiezen.

Tot 100 leerlingen adviseren wij 4 workshops, tot 150 leerlingen 5 workshops en voor meer dan 150 leerlingen kunt u kiezen uit 6 workshops.

nijmegen outdoor

Nijmegen

TARIEVEN

tarieven nijmegen outdoor

< 150 personen: € 865,-

4 activiteiten naar keuze

tarieven nijmegen outdoor

< 200 personen: € 985,-

5 activiteiten naar keuze

tarieven nijmegen outdoor

> 200 personen: € 1100,-

6 activiteiten naar keuze

Teambuilding Spellen voor Afdelingen en Teams
Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?