Nijmegen Outdoor
Locatie
06-43918370 | info@nijmegenoutdoor.nl
Nijmegen outdoor
Slider
Plattegrond Evenementenlocatie Nijmegen Outdoor
Nijmegen Outdoor Uniek Terras
Outdoor locatie Nijmegen

Outdoorterrein dichtbij hartje Nijmegen

Op een groot evenemententerrein van 55000m2, bieden wij diverse actieve groepsuitjes aan. Altijd onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste instructeurs. Het terrein beschikt over meerdere velden met bunkers, een groot sportveld, 2 bosgebieden, een snackcorner, een kantine en meerdere kampvuurplaatsen. Dit allemaal op de 2,5 kilometer lange, oude wielerbaan van Nijmegen. Voor een overzicht van ons aanbod, klik hier!

Ons terrein bevindt zich dichtbij het oude centrum van Nijmegen en binnen een korte tijd sta je op de terrassen van de Grote Markt. Het terrein is buitengewoon goed te bereiken. Er is een grote auto transferium voor de deur en elke 10 minuten gaan er bussen richting het centrum van Nijmegen die ook het centraal station passeren.

Onze locatie beschikt over twee kleedkamers met douches. Het is dus mogelijk om na jullie activiteit een douche te nemen en fris onze locatie te verlaten. Mocht je langer willen blijven hangen is dat ook geen probleem. Ons terras is voorzien van enkele gezellige kampvuurplaatsen en picknicktafels, waar je onder het genot van een drankje en een hapje kan napraten. Het terras is `s avonds voorzien van sfeervolle verlichting. Alle ingrediënten voor een gezellig en geslaagd programma in Nijmegen zijn dus aanwezig!

nijmegen outdoor

Sfeerimpressie shooting area

Onze shooting area bestaat uit 5 velden. Volgebouwd met verschillende obstakels om je voor de vijand te verschuilen. Tonnen, autowrakken, stukken bos en een uitkijktoren; ze geven de perfecte sfeer voor een potje Paintballen, Archery  Tag of Lasergamen. De velden verschillen van grootte, zodat we het veld altijd op het aantal personen kunnen aanpassen.  Op de foto’s hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van de velden!

NIEUW: Infrarood Lasergamen bij Nijmegen Outdoor
Lasergamen bij Nijmegen outdoor
Lasergamen bij Nijmegen Outdoor
nijmegen outdoor

Bekijk onze activiteiten:

Footdarts in Nijmegen - Darten met je Voeten
Zeskamp bij Nijmegen Outdoor
archery tag nijmegen
Voetbaldarten
Bubbelbal
Teamgames
Teamgames bij Nijmegen Outdoor
Lasergamen in Nijmegen
archery tag nijmegen
Zeskamp
Archery Tag
Lasergamen
previous arrow
next arrow
Slider
Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?