City Game Levend Cluedo Nijmegen
SpelenPlay

Levend Cluedo

City Game Nijmegen doen

City Game Levend Cluedo | €17,50 p.p. | 16+ jaar

Stadsspellen gemaakt door echte Nijmegenaren! De spannendste manier om Nijmegen te ontdekken! Levend Cluedo is gebaseerd op het spel Cluedo, waarbij je als team achterhaald wie, waar en met wat de moord van Narieke van Mimmwegen is gepleegd. Verzamel bij de bezienswaardigheden van Nijmegen bewijslast door vragen te beantwoorden en ontrafel de moord.

City Game Nijmegen

Ontdek Nijmegen | Inclusief Koffie/Thee

Bij deze citygame word je ontvangen door onze Rechercheur bij Hotel Courage, waarbij het spel uitlegt onder het genot van koffie of thee. Daarna gaan jullie 2,5 uur lang de stad in om op een ludieke manier het centrum van Nijmegen te ontdekken. Uiteindelijk eindigen jullie weer bij het Hotel, waarbij het duidelijk wordt welk team de beste speurneuzen heeft. Kortom een stadsspel om nooit te vergeten!

Top 6 Combi-Deals

+ E-Chopper

E-Chopper en City Game Nijmegen

+ E-Step

E-Step en City Game Nijmegen

+ Teamgames

Teambuilding en Stadsspel Nijmegen

+ Archery Tag

Stadsspel Nijmegen To Do

+ Lasergamen

Lasergamen en Stadsspel Nijmegen Huren

+ Bubbelbal

Bubbel Voetbal en City Game Nijmegen

Veelgestelde vragen over Levend Cluedo

Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?
Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Jullie ontvangen een koffie/thee bij ons in de lobby van Hotel Courage.

Is de locatie makkelijk te bereiken?
Het kantoor van Nijmegen Outdoor is goed te bereiken en zit midden in de stad. Vanaf treinstation centraal kun je wandelen door de stad naar de Waalkade lopen in ongeveer 15 minuten. Ook kun je de bus pakken (lijn 80, 300, 8, 85 en 15) en ben je in 10 minuten bij ons. Indien je met de auto komt, kun je de auto parkeren in twee grote parkeergarages dichtbij (Kelfkensbos en Eiermarkt) en betaal je maar €2,80 per uur.  Ook per fiets ben je er snel en die kun je voor ons hotel neerzetten.

Op welke locatie in het centrum van Nijmegen gaan we Levend Cluedo spelen?
Dit spel gaat door het hele centrum van Nijmegen. Ontdek verschillende historische bezienswaardigheden en vind daar direct ook bewijsmateriaal om de moord op te lossen en het spel te winnen!

Is Levend Cluedo corona-proof?
Er wordt in teams of ieder voor zich gespeeld, waarbij het eenvoudig is afstand te houden. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?
Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

Vanaf welke leeftijd kun je meedoen aan dit stadsspel?
Vanaf 16 jaar is dit spel te spelen.

Hoe ziet het programma eruit als wij Levend Cluedo gaan doen?
Voordat jullie de stad ingaan ontvangen jullie een koffie en thee in de lobby. Er zal een uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Na deze uitleg gaan jullie in verschillende teams aan de slag en is de bedoeling dat je meer bewijslijst weet te vinden dan je tegenstander. Als iedereen de verdachte, het moordwapen en de locatie weet te achterhalen, gaat het om de tijd!

Is deze activiteit voor iedereen geschikt?
De minimale leeftijd is 16 jaar. Je dient ongeveer 2 uur te kunnen wandelen zonder fysieke ongemakken.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.