Lasergamen nijmegen
SpelenPlay

Lasergamen

Outdoor Lasergamen Nijmegen

Outdoor Lasergamen | 16+ jaar | €19,50 p.p.

Outdoor lasergamen is net even anders. Je kunt je verstoppen achter bomen en struiken! Onze professionele Lasergame guns zijn in te stellen per geweer. Zo zit er een granaatwerper in jouw team, maar ook een sniper, een medic en een soldaat. Deze deal duurt 1,5 uur en is inclusief een enthousiaste instructeur.

Lasergame Kinderfeestje in Nijmegen

Outdoor Lasergamen | Kinderfeestje | €16,50 p.p.

Outdoor lasergamen is net even anders. Met infrarood mik je op de bodyvest of op de gun van je tegenstander en je verstopt je achter bomen en struiken! Dit kinderfeestje vind plaats in het Valkhofpark in hartje centrum Nijmegen. Daarnaast kunnen we na afloop van de 1,5 uur workshop de scores per team en individu bekijken!

Top 6 Combi-Deals

+ E-Steps

Bubbel Voetbal en Lasergamen Nijmegen

+ Archery Tag

Lasergamen en Archery Tag Nijmegen

+ E-Chopper

Lasergamen en E-Chopper Nijmegen

+ Bubbelbal

Bubbel Voetbal en Lasergamen Nijmegen

+ Teamgames

Teamgames en Lasergamen Nijmegen

+ Levend Cluedo

Lasergamen en Stadsspel Nijmegen Huren

Veelgestelde vragen over Outdoor Lasergamen

Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?
Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen in de lobby van Hotel Courage.

Is de locatie makkelijk te bereiken?
Het kantoor van Nijmegen Outdoor is goed te bereiken en zit midden in de stad. Vanaf treinstation centraal kun je wandelen door de stad naar de Waalkade lopen in ongeveer 15 minuten. Ook kun je de bus pakken (lijn 80, 300, 8, 85 en 15) en ben je in 10 minuten bij ons. Indien je met de auto komt, kun je de auto parkeren in twee grote parkeergarages dichtbij (Kelfkensbos en Eiermarkt) en betaal je maar €2,80 per uur.  Ook per fiets ben je er snel en die kun je voor ons hotel neerzetten.

Op welke locatie in het centrum van Nijmegen gaan we Lasergamen?
Voor het Outdoor Lasergamen gebruiken we het Valkhofpark.

Is lasergamen corona-proof?
Bij lasergamen wordt er op afstand op elkaar geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is

Vanaf welke leeftijd kan lasergamen gespeeld worden?
Lasergame is vanaf 6 jaar te spelen!

Hoe ziet het programma eruit als wij willen lasergamen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. In overleg met de groep bepaalt hij een leuk en gevarieerd programma. Denk hierbij aan de volgende spellen:

  1. Team Deathmatch: Speel in twee teams tegen elkaar en probeer de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan.
  2. Free for All: Probeer hierbij de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan. In deze spelvorm speel je helemaal voor jezelf, en dus niet meer in teamverband!

Is lasergamen voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.