Play

Lasergamen

06-43918370
info@nijmegenoutdoor.nl
Slider

Lasergamen

Lasergamen, wie kent het niet? In een donkere ruimte met glow in the dark symbolen, verstoppen achter grote obstakels. Mobiel lasergamen is lasergamen, maar dan net even anders. Op ons kun lasergamen huren voor in de buitenlucht en je verstoppen achter bomen en struiken!

Onze professionele Lasergame guns zijn in te stellen per geweer. Zo zit er een granaatwerper in jouw team, maar ook een sniper, een medic en een soldaat!

Daarnaast worden de scores bijgehouden door een smartbox, waardoor dus te zien is hoe vaak je geraakt bent, hoe vaak je iemand anders hebt geraakt en wie er gewonnen heeft!

Op deze manier zijn er tal van spelmogelijkheden en kun je je uitleven op alle mogelijke strategieën. Genoeg mogelijkheden dus! De activiteit is te spelen voor jong en oud.

1,5 uur
Met begeleiding

≤14 jaar: €16,50
>14 jaar: €21,50

Te spelen op de volgende locatie:

Nederrijkswald, Zevenheuvelenweg 47 in Nijmegen

Lasergamen Nijmegen Outdoor

Veelgestelde vragen over Lasergamen

 • Is lasergamen Corona-proof?

  Bij lasergamen wordt er op afstand op elkaar geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

 • Vanaf welke leeftijd is dit spel te spelen?

  Lasergame is vanaf 8 jaar te spelen! We hebben voor kinderen eenvoudigere setjes en voor volwassenen een professionele set waar we meerdere spelvarianten mee kunnen spelen!

 • Wat is het verschil met indoor Lasergamen?

  Lasergamen Outdoor kan ook buiten gedaan worden en zelfs overdag. Het hoeft namelijk niet perse donker te zijn! Je draagt een helm en een lasergun waarop je geraakt kan worden met infrarood.

 • Krijgt iedereen een Lasergun om mee te spelen?

  Nee, dat is niet nodig. Het is gebruikelijk om rondes van 10 – 12 minuten te spelen met bijvoorbeeld 5 tegen 5, waarna je vervolgens omdraait van teams. Hierdoor heb je ook pauzes in het spel en is het spel veel energieker!

 • Hoe ziet het programma eruit?

  Je krijgt een uitleg van onze instructeur om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan met verschillende oefeningen gewapend met een lasergame en beschermd met een helm. De volgende spellen zijn te spelen:

  1. Team Laserguns: Probeer met je team het andere team af te schieten door ze in de hoek te drijven.
  2. Team Experts: Spelers krijgen een speciale kracht, zoals granaatwerpen, sniper of soldaat. Wie heeft de beste tactiek?
  3. One for All: Probeer alle andere spelers in het grote paintball veld eruit te schieten!
 • Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?

  Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. De instructeur zal jullie verwelkomen en jullie meenemen voor een uitleg.

 • Met hoeveel mensen moet ik minimaal zijn om te kunnen deelnemen aan dit spel?

  Minimaal heb je 8 personen nodig.

 • Kan iedereen mee doen?

  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

 • Welke kleding moeten we aan doen?

  Het is aan te raden om sportkleding aan te doen.

Veelgestelde vragen over onze locatie

 • Is het Honigcomplex makkelijk bereikbaar?

  Nijmegen Outdoor is goed te bereiken met een treinstation in de buurt: Station Nijmegen Centraal. Tevens stoppen er om de 10 minuten lijnbussen midden voor de deur en is er een groot parkeerplaats om de hoek. Het honigcomplex bevindt zich dichtbij het centrum van Nijmegen. Ook per fiets ben je er snel, het is maar 5 minuten fietsen naar het stadscentrum, dus zeer goed bereikbaar.

 • Is het mogelijk om eigen drinken en eten mee te nemen?

  Dat mag zeker, geen probleem.

 • Kunnen wij op jullie activiteitenterrein ons omkleden?

  Ja dat kan in de ruime toiletten. Als je omgekleed kunt komen, scheelt dat natuurlijk wel tijd!

 • Is er altijd begeleiding bij de activiteiten?

  Ja, er zijn altijd instructeur aanwezig die jullie kunnen helpen, begeleiden en ondersteunen.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?