Nijmegen Outdoor Home
Nijmegen Outdoor

Kinderfeestje

Bekijk hieronder de populaire deals van het afgelopen jaar:

Kinderfeestje Nijmegen

Hot Shot Paintball Nijmegen

1. Hot Shot Paintball

€16,50 p. kind | 1,5 uur | Min. 8 kinderen 

In onze speciale versie van paintball zal je met de single-shot paintball geweren op elkaar gaan mikken. De geweren schieten minder hard dan normale paintball-guns en komen met 120 ballen. Iedere speler krijgt een masker en body-vest. Dit kinderfeestje vind plaats op onze outdoorlocatie in Berg en Dal (Nijmegen) aan de zevenheuvelenweg. Het kinderfeestje is uit te breiden met onbeperkt ranja of frietjes met een snack.

Bubbelbal Kinderfeestje Nijmegen

2. Bubbleball Kids

€16,50 p. kind | 1,5 uur | Min. 8 kinderen

Bubbleball is een lachwekkend voetbalspel, waarbij je een unieke luchtbel om je lichaam aan hebt, probeer je al jouw tegenstanders pijnloos omver te kegelen! De unieke bubbelballen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach! Maak koprollen, ren tegen andere spelers aan of trap de voetbal in het doel!

Lasergamen Kinderfeestje Nijmegen

3. Outdoor Lasergamen

€16,50 p. kind | 1,5 uur | Min. 8 kinderen

Lasergamen hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Met infrarood geweren zie je de straal niet en spelen we het buiten in het bos! Overleg samen met je teamgenoten de juiste strategie of ga juist als pionier aan de slag om de tegenstander te verrassen. Raak je tegenstander op zijn `Body-Tag` of op zijn Lasergun. Spanning gegarandeerd!

Op zoek naar een nieuw en sportief kinderfeestje in de buitenlucht van Nijmegen? Kom langs bij ons! Onder professionele begeleiding worden de kinderen vermaakt en kun je zelf een bakje koffie drinken. Wij adviseren jullie ook graag bij het maken van de juiste keuzes, neem daarvoor contact met ons op. Met 8 jaar ervaring hebben wij tips en ideeën genoeg voor allerlei groepssamenstellingen en wensen.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?