Fiets Huren Nijmegen
SpelenPlay

Fiets huren

Fiets Huren Nijmegen

Stadsfiets huren voor een dag | €12,50

Dit zijn zeer snelle fietsen van Gazelle. Fietsen als een stadsfiets met de snelheid van een racefiets. Ook met de drie versnellingen hoef je niet bang te zijn voor een heuveltje. Ook zijn ze nog eens superlicht en nieuw! Ophalen en terugbrengen tussen 10.00 – 17.00 uur. Je huurt de fietsen voor 24 uur, dus het is mogelijk om de fietsen om 10.00 uur op te halen en de volgende ochtend om 10.00 uur terug te brengen.

Liever een elektrisch voertuig?

Fiets Huren Nijmegen

Stadsfiets Huren voor de hele week | €75,-

Heb je de hele week een fiets nodig? Dat is geen probleem! Je krijgt een fiets met slot voor 7 dagen mee met een flinke korting. De hele week fietsen met de wind mee! Ga lekker je eigen route doen of ontvang van ons routes die je kan fietsen. Ophalen en terugbrengen kan tussen 10.00 – 17.00 uur.

Liever een elektrisch voertuig?

Routes in Nijmegen

Nijmegen kent veel mooie fietsroutes, denk bijvoorbeeld aan Berg en Dal en Groesbeek waar veel wielrenners uit de omgeving maar ook verder weg heen komen om daar de Holleweg of de Zevenheuvelenweg over te rijden. Je hebt veel mooie wegen met flinke stijgingspercentages. Ook voor het Mountainbike is Heumensoord (het bos tussen Nijmegen en Groesbeek) een mooie speelplaats. Deze routes worden ook aangegeven met paaltjes waar een rode, paarse en blauwe pijl op staat. Ook op de site van VisitNijmegen.nl kunt u veel mooie routes vinden!