Fiets Huren Nijmegen
Fiets Huren Nijmegen

E-Bikes huren in Nijmegen | €25,- per dag

Ontdek Nijmegen op onze E-Bikes. Ze zijn zeer geschikt voor een tochtje over de dijk en door de Ooij. Lekker fietsen met het gevoel van altijd wind mee! Ga lekker je eigen route doen of ontvang van ons routes die je kan fietsen. Ophalen en terugbrengen kan tussen 09.00 – 17.00 uur.

Fiets Huren Nijmegen

Stadsfiets huren in Nijmegen | €12,50 per dag

Dit zijn zeer snelle fietsen van Cortina. Fietsen als een stadsfiets met de snelheid van een racefiets. Ook met de drie versnellingen hoef je niet bang te zijn voor een heuveltje. Ook zijn ze nog eens superlicht en hip! Ook heb ik voor de mensen die dat fijn vinden een oma fietsen. Ophalen en terugbrengen tussen 09.00 – 17.00 uur.

Routes in Nijmegen

Nijmegen kent veel mooie fietsroutes, denk bijvoorbeeld aan Berg en Dal en Groesbeek waar veel wielrenners uit de omgeving maar ook verder weg heen komen om daar de Holleweg of de Zevenheuvelenweg over te rijden. Je hebt veel mooie wegen met flinke stijgingspercentages. Ook voor het Mountainbike is Heumensoord (het bos tussen Nijmegen en Groesbeek) een mooie speelplaats. Deze routes worden ook aangegeven met paaltjes waar een rode, paarse en blauwe pijl op staat. Ik heb zelf ook veel mooie rondes die ik u kan uitleggen en uit kan schrijven op een plattegrond van Nijmegen en het bos. Ook op de site van VisitNijmegen.nl kunt u veel mooie routes vinden!