Familiedag in Nijmegen

Familiedag in Nijmegen

Teamgames

Teambuilding in Nijmegen

E-Chopper Tour

E-Chopper Huren Nijmegen

Archery Tag

Archery Tag Nijmegen Huren

Lasergamen

Outdoor Lasergamen Nijmegen

Levend Cluedo

City Game Nijmegen doen

E-Step Tour

Elektrische Step Huren Nijmegen

Bubbelbal

Bubbelbal Huren Nijmegen

Bekijk alle deals

Nijmegen Outdoor - Groepsuitjes

Top 3 Combi-Deals

E-Step met Bierproeverij Nijmegen

E-Step Tour & Bierproeverij

Verken de prachtige omgeving van Nijmegen met jullie familiedag tijdens een E-Step rit van 2 uur. Iedere deelnemer moet minimaal 16 jaar zijn. Rijbewijs is niet nodig. Kom vervolgens terug bij ons op locatie, zodat wij jullie kunnen  dirigeren naar onze partner: Bierbrouwerij De Hemel. Hier volgt een korte rondleiding in de bierbrouwerij en vervolgens mogen jullie 6 speciaal biertjes proeven.

Bubbel Voetbal en Teamgames Huren Nijmegen

Teamgames & Bubbleball

Deze deal belooft veel lachen tijdens jullie familiedag. Jullie starten met de Teamgames, waarbij alles draait om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Vervolgens gaan jullie Bubbelballen midden in de stad! Kegel elkaar zo hard mogelijk omver tijdens het bubbelballen, maar onthoudt: Je wint pas als je de meeste goals hebt!

Teamgames en Lasergamen Nijmegen

Teamgames & Lasergamen

Deze deal belooft gegarandeerd een dag waarbij de familieleden elkaar goed gaan leren kennen! Geen wonder dat het dan ook 1 van de meest verkochte bedrijfsuijte deals van Nijmegen Outdoor is. Ga met elkaar de strijd aan tijdens verschillende teamgames spellen om vervolgens lekker te Lasergamen tussen de struiken en historische gebouwen in het Valkhofpark.

Op zoek naar een actieve familiedag voor jong en oud? Wij hebben meerdere activiteiten die voor ieder familielid leuk zijn om te zien of mee te maken! Afhankelijk van de grote van je groep, bieden wij de beste activiteit(en) aan. Wij adviseren jullie ook graag bij het maken van de juiste keuzes, neem daarvoor contact met ons op. Met 8 jaar ervaring hebben wij tips en ideeën genoeg voor allerlei groepssamenstellingen en wensen.