E-Step

06-43918370
info@nijmegenoutdoor.nl
Slider

E-step rijden

E-steps Huren Nijmegen

Rijden op een E-Step Fat Max is ontspannend en leuk om te doen! Het is mogelijk om de E-Steps te huren vanaf onze vestiging in Nijmegen of Wanroij. Wij hebben een prachtige route in de bosrijke omgevingen uitgestippeld voor jullie, waar jullie rond kunnen cruisen op de E-Step. Op deze stoere elektrische step ben je ongeveer 2 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Wanroij of Nijmegen. Mocht je op een andere locatie willen vertrekken, dan kan dit alleen vanaf 8 personen en betaal je een meerprijs voor de bezorging.

Het programma

We starten met een instructie door onze begeleider aan de hand van een instructiekaart en vervolgens ga je al snel onderweg, want het is helemaal niet zo moeilijk! Je kunt ervoor kiezen om een tussenstop te maken bij een van de passerende terrassen of lekker onderweg te picknicken. De E-steps hebben brede banden en een breed stuur, waarmee je dus comfortabel kunt sturen.

Iedere deelnemer dient minimaal 16 jaar te zijn, maar een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs is NIET nodig. We hanteren een borgsom van €50,- per E-Step (met een maximum van €200,- per groep) die bij het afhalen gepind kan worden.

nijmegen outdoor
tarieven nijmegen outdoor

2 uur
Met routekaart

€ 26,50 p.p.
excl. reiskosten

Min. 16 jaar
geen rijbewijs nodig

nijmegen outdoor

Waar is de startlocatie van de E-Step?

Dit unieke groepsuitje is te huren overal op locatie. Onze vestigingen zijn in Nijmegen of Wanroij en daar vandaan kun je het beste vertrekken. Wij hebben een routekaart in deze omgeving uitgestippeld. Indien u op een andere locatie wilt vertrekken komt hier een meerprijs bij voor de vervoer van de E-Steps. Vertrekken kan om 10.30 uur, 14.30 uur óf 18.30 uur vanaf het Honigcomplex in Nijmegen.

Hoe dien ik me goed voor te bereiden?

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

 1. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
 2. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.
 3. Download van te voren gratis de app: Route.nl om geen tijd te verliezen!

Veelgestelde vragen over de E-step

 • Is dit uitje Coronaproof?

  Ja zeker! Dit is ons meest geboekte uitje in de corona tijd! Op de E-Step kan maar 1 persoon tegelijk zitten, dus 1,5 meter gegarandeerd, veiliger kan niet!

 • Vanaf welke leeftijd kan iemand op een E-Step rijden?

  Je dient minimaal 16 jaar te zijn en een rijbewijs of brommerscertificaat is niet nodig.

 • Is er een helmplicht voor de E-Step Fat Max?

  Nee, een helm is niet verplicht.

 • Hoeveel E-Steps zijn er te huur?

  In totaal kun je 10 Elektrische steps huren. Daarnaast is het mogelijk om een combinatie te maken met E-Choppers, daar hebben we er 16 van.

 • Hoe ziet het programma eruit?

  Je krijgt een instructie van onze ervaren instructeur die aan de hand van een instructiekaart alles doorneemt. Vervolgens dien je een huurcontractje in te vullen. Na betaling van de borg (€50,-), maak je een testronde en kan je vertrekken! Aan de hand van een routekaart ga je de mooie natuurrijke omgeving ontdekken!

 • Hoe laat kunnen we vertrekken?

  Vertrekken kan vanaf 10.30 uur, 14.30 uur óf 18.30 uur.

 • Kunnen wij ook van een andere locatie vertrekken?

  Ja, dat kan! Alleen zullen er bezorgkosten in rekening gebracht worden. De standaardtarief voor een brengservice is 75,- euro + de kilometerkosten van €0,50/km.

 • Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?

  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

 • Welke starttijden zijn mogelijk?

  Je kunt starten om 11:00 uur óf om 14:30 uur!

Veelgestelde vragen over onze locatie

 • Is het Honigcomplex makkelijk bereikbaar?

  Nijmegen Outdoor is goed te bereiken met een treinstation in de buurt: Station Nijmegen Centraal. Tevens stoppen er om de 10 minuten lijnbussen midden voor de deur en is er een groot parkeerplaats om de hoek. Het honigcomplex bevindt zich dichtbij het centrum van Nijmegen. Ook per fiets ben je er snel, het is maar 5 minuten fietsen naar het stadscentrum, dus zeer goed bereikbaar.

 • Is het mogelijk om eigen drinken en eten mee te nemen?

  Dat mag zeker, geen probleem.

 • Kunnen wij op jullie activiteitenterrein ons omkleden?

  Ja dat kan in de ruime toiletten. Als je omgekleed kunt komen, scheelt dat natuurlijk wel tijd!

 • Is er altijd begeleiding bij de activiteiten?

  Ja, er zijn altijd instructeur aanwezig die jullie kunnen helpen, begeleiden en ondersteunen.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?