E-Chopper Huren Nijmegen

E-Chopper

E-Chopper Winter-Deal Huren

E-Chopper Winter-Tour | Gratis Chocolademelk | €4,50 Korting p.p.

Koud onderweg? Nee hoor! Je krijgt van ons een winter-overall die je goed warm houdt. Van 1 nov t/m 1 mrt krijg je € 4,50 korting in dit arrangement. En tevens ontvang je nog een gratis warme chocolademelk met slagroom onderweg! Bekijk hier de veelgestelde vragen over de E-Choppers.

16+ jaar | Incl. Route | Rijbewijs vereist
€ 29,50 per persoon per 2 uur.
€ 39,50 per persoon per 3 uur.
Klik hier voor de route in Lent of de Ooijpolder.

E-Chopper Huren Nijmegen

E-Chopper Tour | Incl. Route | V.a. €29,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Nijmegen. Huur snel en makkelijk een e-Chopper voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Wij hebben een prachtige route van 2 of 3 uur in en rondom Nijmegen uitgestippeld. Onze vertreklocatie zit midden in het centrum van Nijmegen, aan de Waalkade.

Top 6 Combi-Deals

E-Chopper + Bierproeverij

E-Chopper Tour en Bierproeverij Nijmegen

E-Chopper + High Wine

E-Chopper Tour met High Wine

E-Chopper + City Game

E-Chopper en City Game Nijmegen

E-Chopper + Bubbelbal

Bubbelbal en E-Chopper Huren Nijmegen

E-Chopper + Archery Tag

E-Chopper Huren Nijmegen

E-Chopper + Gids

E-Chopper Tour met Gids Nijmegen

Veelgestelde vragen over E-Chopper

Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?
Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen in de lobby van Hotel Courage.

Is de locatie makkelijk te bereiken?
Het kantoor van Nijmegen Outdoor is goed te bereiken en zit midden in de stad. Vanaf treinstation centraal kun je wandelen door de stad naar de Waalkade lopen in ongeveer 15 minuten. Ook kun je de bus pakken (lijn 80, 300, 8, 85 en 15) en ben je in 10 minuten bij ons. Indien je met de auto komt, kun je de auto parkeren in twee grote parkeergarages dichtbij (Kelfkensbos en Eiermarkt) en betaal je maar €2,80 per uur.  Ook per fiets ben je er snel en die kun je voor ons hotel neerzetten.

Mogen kinderen achterop?
Kinderen tussen 6 t/m 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid achterop, de E-Chopper heeft voetensteuntjes. Ben je 16 jaar of ouder, maar heb je geen rijbewijs? Ga dan mee met de E-Step! Je hoeft niet te steppen, het is vooral gas geven! Neem eventueel een fietshelm mee.

Kunnen we dichtbij parkeren?
Ja, dat kan! Parkeergarage Eiermarkt en Kelfkensbos liggen erg dichtbij. In Nijmegen kun je voor €2,80 per uur al parkeren.

Hoe dien ik me goed voor te bereiden?
Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Download de app Route.nl en registreer jezelf gratis. Je krijgt dan een route van ons!
  2. Neem je brommercertificaat of rijbewijs mee op de dag dat je de E-Chopper huurt (bij E-Steps  niet nodig).
  3. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  4. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

Vanaf welke leeftijd kan iemand op een E-Chopper rijden?
Je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van brommercertificaat of rijbewijs (neem deze ook mee!). Voor iemand boven de 16, maar die geen rijbewijs heeft, kan deze persoon mee op een E-Step. Deze gaan net zo hard, alleen daarvoor heb je geen rijbewijs nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid mee achterop. Onze E-Chopper heeft voetensteuntjes. Neem eventueel een fietshelm mee.

Hoeveel personen mogen er op 1 E-Chopper?
De E-Chopper is geschikt voor maar 1 persoon. Kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen achterop op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Er zitten voetensteuntjes achterop. Neem eventueel een fietshelm mee.

Hoeveel E-Choppers zijn er te huur?
In totaal kun je 20 E-Choppers huren en daarnaast hebben we nog 10 E-Steps Fat Max die net zo stoer zijn en net zo hard gaan!

Betaal je een borgsom?
Nee, bij ons betaal je geen borgsom. Neem wel je rijbewijs mee!

Kunnen wij ook van een andere locatie vertrekken? 
Helaas is dat niet mogelijk op dit moment. Je kunt vertrekken vanaf Nijmegen centrum, naast het Valkhofpark.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar boeken kan tot 4 uur van te voren! Op de dag zelf iets organiseren, bel dan even!