Nijmegen Outdoor Home
City Game Stadsspel Nijmegen

City Games in het Centrum van Nijmegen

Coming soon...

Deze website is voor 2 weken in onderhoud. Groepsuitjes zijn te boeken op Sportproductions.nl

Outdoor Lasergamen Nijmegen

Bij Outdoor Lasergamen verstop je jezelf achter bomen en struiken en stellen per lasergun in of je granaatwerper, sniper of medic bent.

Archery Tag Nijmegen

Een uitdagende en spannende activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen pijnloos op elkaar kunt schieten.

Bubbelbal Huren Nijmegen

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Actieve City Games in Nijmegen Centrum (v.a. 1 januari 2022 te boeken)

Ons kantoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets en wandelroutes in het natuurrijke Ooijpolder en met direct achter ons het historische Romeinse Valkenhofpark. Daarnaast bestaan onze buren uit het Holland Casino, De Bastei, Fietsmuseum Velorama, Opoe Sientje en Hotel Courage.

Het kantoor is het vertrekpunt van originele en unieke stadsspellen. Kies bijvoorbeeld voor het Hunting spel, een historische GPS Tocht of de Big Escape Nijmegen. Tijdens de verschillende stadsspellen zie je alle highlights van de oudste stad van Nederland.

Bij ontvangst starten we altijd in de lobby van hotel Courage. Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te doen. Omkleden kan eventueel op onze startlocatie. Onze instructeur zal jullie hier ontvangen en de uitleg doen van jullie geselecteerde City Game. En Vamos!

Parkeren kan in de parkeergarages van de Eiermarkt of Kelfkensbos voor maar €2,80 per uur.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?