Bubbelbal Nijmegen
SpelenPlay

Bubbelbal

Bubbelbal Huren Nijmegen

Bubbelbal | 16+ jaar | €18,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen. Je benen zijn vrij, dus je kunt voetballen, rennen, pijnloos vallen en over de kop gaan! Deze deal duurt 1,5 uur onder begeleiding van een instructeur.

Bubbel Voetbal Huren Nijmegen

Bubbelbal | Kinderfeestje | €16,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkend kinderfeestje, waarbij je pijnloos elkaar omver kan duwen tijdens een voetbalspel. Onze begeleider helpt jullie gedurende een 1,5 uur durend kinderfeestje met leuke spelvarianten. Super leuk kinderfeestje voor de voetballiefhebbers!

Top 6 Combi-Deals

+ Archery Tag

Bubbelbal en Archery Tag Huren Nijmegen

+ Lasergamen

Bubbel Voetbal en Lasergamen Nijmegen

+ E-Chopper Tour

Bubbel voetbal en E-Chopper Nijmegen

+ E-Step

Bubbelbal en E-Step Huren Nijmegen

+ Levend Cluedo

Bubbel Voetbal en City Game Nijmegen

+ Teamgames

Bubbel Voetbal en Teamgames Huren Nijmegen

Veelgestelde vragen over Bubbelbal

Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?
Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen in de lobby van Hotel Courage.

Is de locatie makkelijk te bereiken?
Het kantoor van Nijmegen Outdoor is goed te bereiken en zit midden in de stad. Vanaf treinstation centraal kun je wandelen door de stad naar de Waalkade lopen in ongeveer 15 minuten. Ook kun je de bus pakken (lijn 80, 300, 8, 85 en 15) en ben je in 10 minuten bij ons. Indien je met de auto komt, kun je de auto parkeren in twee grote parkeergarages dichtbij (Kelfkensbos en Eiermarkt) en betaal je maar €2,80 per uur.  Ook per fiets ben je er snel en die kun je voor ons hotel neerzetten.

Op welke locatie in het centrum van Nijmegen gaan we Bubbelballen?
Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor aan de Waalkade heen openbaar te benutten zijn, zoals de Waalkade, het Hunnerpark of het Valkhofpark.

Is Bubbelbal corona-proof?
Ja, de bubbelballen hebben een omtrek van exact 1,5 meter en ze worden iedere keer schoongemaakt na gebruik. Je houdt dus altijd voldoende afstand van elkaar.

Vanaf welke leeftijd kan Bubbelbal gespeeld worden?
Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 6 jaar mee kan doen!

Krijgt iedereen een Bubbelbal om mee te spelen?
Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de acitviteit een eigen bubbelbal heeft. Het spel is erg vermoeiend, dus een pauze is vaak gewenst. We zorgen dat iedereen genoeg aan het spelen toe komt op ons sportveld.

Hoe blessuregevoelig is Bubbelbal?
Na 7 jaar ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Hoe ziet het programma eruit als wij willen Bubbelballen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk zoals Last-man-standing of 1 tegen de rest!

Is Bubbelbal voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?
Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar de richtlijn is uiterlijk 4 dagen van te voren. Dan dien je ook de betaling voldaan te hebben, namelijk. Maar als je belt kan het soms zelfs nog dezelfde dag als je geluk hebt!