Bedrijfsuitje in Nijmegen

Bedrijfsuitje in Nijmegen

Teamgames

Teambuilding in Nijmegen

E-Chopper Tour

E-Chopper Huren Nijmegen

Archery Tag

Archery Tag Nijmegen Huren

Lasergamen

Outdoor Lasergamen Nijmegen

Levend Cluedo

City Game Nijmegen doen

E-Step Tour

Elektrische Step Huren Nijmegen

Bubbelbal

Bubbelbal Huren Nijmegen

Bekijk alle deals

Nijmegen Outdoor - Groepsuitjes

Top 3 Combi-Deals

E-Chopper Tour en Bierproeverij Nijmegen

E-Chopper Tour & Bierproeverij

Verken de prachtige omgeving van Nijmegen met je teamuitje tijdens een E-Chopper rit van 2 uur. Iedere deelnemer moet minimaal 16 jaar zijn. Rijbewijs is benodigd. Kom vervolgens terug bij ons op locatie, zodat wij jullie kunnen  dirigeren naar onze partner: Bierbrouwerij De Hemel. Hier volgt een korte rondleiding in de bierbrouwerij en vervolgens mogen jullie 6 speciaal biertjes proeven.

Bubbel Voetbal en Teamgames Huren Nijmegen

Teamgames & Bubbleball

Deze deal belooft veel lachen tijdens jullie bedrijfsuitje. Jullie starten met de Teamgames, waarbij alles draait om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Vervolgens gaan jullie Bubbelballen midden in de stad! Kegel elkaar zo hard mogelijk omver tijdens het bubbelballen, maar onthoudt: Je wint pas als je de meeste goals hebt!

E-Step en Archery Tag Huren Nijmegen

E-Step Tour & Archery Tag

Deze deal belooft gegarandeerd een dag waarbij de teamgenoten elkaar goed gaan leren kennen tijdens dit teamuitje! Geen wonder dat het dan ook 1 van de meest verkochte vriendenuitje deals van Nijmegen Outdoor is. Ga met elkaar de strijd aan tijdens Archery Tag om vervolgens lekker rond te touren op onze E-Steps en Nijmegen te ontdekken. Je hoeft alleen maar gas te geven!

Bedrijfsuitje in Nijmegen

Een bedrijfsuitje hoort er bij en zou ieder jaar een dag moeten zijn waar iedereen naar uit kijkt. Elk jaar weer hetzelfde afdelingsuitje gaat vervelen. Hier vind je originele ideeën en zorg voor een topdag voor de collega’s waar nog lang over nagepraat wordt bij de koffiemachine.

Zelfs de allergrootste bedrijven kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje. Alle medewerkers zullen gaan samenwerken om voor de winst te strijden. Je kunt je eigen bedrijfsuitje vorm samenstellen met verschillende activiteiten van ons, maar wij kunnen je ook helpen. Wij adviseren jullie ook graag bij het maken van de juiste keuzes, neem daarvoor contact met ons op. Met 8 jaar ervaring hebben wij tips en ideeën genoeg voor allerlei groepssamenstellingen en wensen.