Nijmegen Outdoor Home
Nijmegen Outdoor

Bedrijfsuitje

Bekijk hieronder de populaire Bedrijfsuitje deals van het afgelopen jaar:

Bedrijfsuitje Nijmegen

E-Steps en Bierbrouwerij Nijmegen

1. E-Step Tour & Bierproeverij

€38,50 p.p. | 4 uur | Rijbewijs nodig

Verken de prachtige omgeving van Nijmegen met het bedrijfsuitje tijdens een E-Step rit van 2 uur. Iedere deelnemer moet minimaal 16 jaar zijn. Rijbewijs is niet nodig. Kom vervolgens terug bij ons op locatie, zodat wij jullie kunnen  dirigeren naar onze partner: Bierbrouwerij De Hemel. Hier volgt een korte rondleiding in de bierbrouwerij en vervolgens mogen jullie 6 speciaal biertjes proeven.

We starten met een instructie in onze lobby van Hotel Courage en vervolgens ga je al snel onderweg.

Teamgames en Bubbleball Nijmegen Bedrijfsuitje

2. Teamgames & Bubbleball

€37,- p.p. | 3 uur | Teambuilding en Spel

Deze deal belooft veel lachen tijdens jullie bedrijfsuitje. Jullie starten met de Teamgames, waarbij alles draait om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Vervolgens gaan jullie Bubbelballen midden in de stad! Kegel elkaar zo hard mogelijk omver tijdens het bubbelballen, maar onthoudt: Je wint pas als je de meeste goals hebt!

Deze deal vindt plaats midden in de stad, zodat je daarna direct door kan gaan. We verzamelen in onze lobby bij Hotel Courage in Nijmegen.

Lasergamen en Teamgames Nijmegen

3. Teamgames & Lasergamen

€38,- p.p. | 3 uur | 2 sportieve activiteiten

Deze deal belooft gegarandeerd een dag waarbij de collega`s elkaar goed gaan leren kennen! Geen wonder dat het dan ook 1 van de meest verkochte bedrijfsuijte deals van Nijmegen Outdoor is. Ga met elkaar de strijd aan tijdens verschillende teamgames spellen om vervolgens lekker te Lasergamen tussen de struiken en historische gebouwen in het Vlakhofpark. We verzamelen in onze lobby bij Hotel Courage aan de Waalkade.

Zelfs de allergrootste bedrijven kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje. Alle medewerkers zullen gaan samenwerken om voor de winst te strijden. Je kunt je eigen bedrijfsuitje vorm samenstellen met verschillende activiteiten van ons, maar wij kunnen je ook helpen. Wij adviseren jullie ook graag bij het maken van de juiste keuzes, neem daarvoor contact met ons op. Met 8 jaar ervaring hebben wij tips en ideeën genoeg voor allerlei groepssamenstellingen en wensen.

Heb je interesse in een stadsspel door het centrum van Nijmegen? Klik dan hier.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?