Nijmegen Outdoor

Arrangementen

06-43918370 | info@nijmegenoutdoor.nl
Overzicht

Bekijk hieronder alle mogelijke arrangementen die we aanbieden voor verschillende groepen. Of je nu met je familie, vrienden, collega`s of team iets wilt doen, onze arrangementen zijn afgestemd op jullie behoeftes! Vind je het fijn om eerst kennis te maken? Maak dan een afspraak voor een bakje koffie op ons activiteiten terrein!

Slider

Ons Outdoorterrein in Nijmegen

Ons terrein bevindt zich dichtbij het oude centrum van Nijmegen en binnen een korte tijd sta je op de terrassen van de Grote Markt. Het terrein is buitengewoon goed te bereiken. Er is een grote auto transferium voor de deur en elke 10 minuten gaan er bussen richting het centrum van Nijmegen die ook het centraal station passeren.

Op een groot evenemententerrein van 55000m2, bieden wij diverse actieve groepsuitjes aan. Altijd onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste instructeurs. Het terrein beschikt over meerdere velden met bunkers, een groot sportveld, 2 bosgebieden, een snackcorner, een kantine en meerdere kampvuur plaatsen. Dit allemaal op de 2,5 kilometer lange, oude wielerbaan van Nijmegen. Voor een overzicht van ons aanbod, klik hier!

Tevens beschikt het terrein over twee kleedkamers met douches. Het is dus mogelijk om na jullie activiteit een douche te nemen. Mocht je langer willen blijven hangen op het terras, dan zijn jullie van harte welkom! Ons terras is voorzien van enkele gezellige kampvuur plaatsen en picknicktafels, waar je onder het genot van een drankje en een hapje kan napraten. Het terras is `s avonds voorzien van sfeervolle verlichting. Alle ingrediƫnten voor een gezellig en geslaagd programma in Nijmegen zijn dus aanwezig!

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?