Archery Tag Nijmegen
Archery Tag Nijmegen

V.a. €16,50 p.p. | 1,5 uur | 8+ jaar

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten. Door elkaar te raken speel je één voor één je tegenstanders weg. Archery Tag spelen we in het Hunnerpark, aan de Waalkade of in het Valkenhofpark.

We verzamelen in onze lobby bij Hotel Courage. Afhankelijk van de ruimte in de openbare parken kiezen we een locatie en wandelen we samen met de groep naar een beschikbare ruimte.

Veelgestelde vragen over Archery Tag

 • Is Archery Tag Corona-proof?

  Er wordt in teams of ieder voor zich gespeeld, waarbij er van een afstand op elkaar wordt geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

 • Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?

  Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

 • Vanaf welke leeftijd is dit spel te spelen?

  Wanneer je Archery Tag boekt als groepsuitje, wordt er aan het begin van de workshop aandacht besteed aan het oefenen met de pijl en boog. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen mee doen en kunnen aan het begin eerst even oefenen met schieten!

 • Hoe blessuregevoelig is het om Archery Tag te spelen?

  Tijdens de activiteit draagt iedere deelnemer binnen het Archery Tag veld een beschermend masker. De foam-knoppen zijn zacht, waardoor je een schot wel voelt, maar dit geen pijn zal doen. De snelheid waarmee de pijl een speler raakt is erg afhankelijk van de persoon die de pijl schiet. Bij kinderen zal deze intensiteit dus heel anders zijn dan bij volwassenen.

 • Hoe ziet een archery tag workshop eruit?

  Voordat jullie het speelveld in gaan, zal er uitleg gegeven worden door de instructeur. Iedereen kan eerst oefenen met het schieten, om even te wennen aan de boog. Er zijn meerdere spelvarianten te spelen, zoals een trefbal variant en capture the flag. Na het oefenen zullen diverse van deze spelvarianten aan bod komen. De instructeur legt de spelvarianten uit.

 • Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?

  Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent. De instructeur zal jullie verwelkomen en jullie meenemen naar de juiste locatie voor een uitleg.

 • Met hoeveel mensen moet ik minimaal zijn om te kunnen deelnemen aan dit spel?

  Minimaal heb je 8 personen nodig.

 • Kan iedereen mee doen?

  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

 • Welke kleding moeten we aan doen?

  Het is aan te raden om sportkleding aan te doen.

 • Is de locatie makkelijk te bereiken?

  Het kantoor van Nijmegen Outdoor is goed te bereiken en zit midden in de stad. Vanaf treinstation centraal kun je wandelen door de stad naar de Waalkade lopen in ongeveer 15 minuten. Ook kun je de bus pakken (lijn 80, 300, 8, 85, 15) en ben je in 10 minuten bij ons. Indien je me de auto komt, kun je de auto parkeren in twee grote parkeergarages dichtbij (Kelfkensbos en Eiermarkt) en betaal je maar €2,80 per uur.  Ook per fiets ben je er snel en die kun je voor ons hotel neerzetten.

 • Kunnen wij ons omkleden op de locatie?

  Het beste kun je al omgekleed naar onze locatie komen. Jullie worden ontvangen in de lobby van Hotel Courage waar je eventueel een kopje koffie/thee kunt drinken en naar de toilet kan.

 • Is het mogelijk om zelf eten en drinken mee te nemen?

  Op de locatie in Berg en Dal, waar arrangementen met Hot Shot Paintball en Zeskamp plaatsvinden is het niet mogelijk om zelf eten en/of drinken mee te nemen. In de stad mag dit wel, alleen mag er geen alcoholische drank tijdens de activiteiten genuttigd worden.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?