Play

Archery Tag

Boek nu!

06-43918370
info@nijmegenoutdoor.nl
Slider

Archery Tag

Een uitdagende en spannende activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten. In een bos vol met bomen probeer jij de tegenstander de baas te zijn. Iedere deelnemer draagt tijdens Archery Tag een beschermend masker en in zijn hand een pijl en boog. Door elkaar te raken speel je één voor één je tegenstanders weg.

Archery Tag is een spel waar strategie, samenwerken en zorgvuldigheid een grote rol spelen! De activiteit wordt gegeven in workshop vorm, waarbij iedere deelnemer ruim de tijd krijgt om te oefenen met schieten.

Het voordeel van Archery Tag? Je munitie raakt nooit op! De pijlen verplaatsen zich over het speelveld, waardoor je altijd een nieuwe pijl van de grond kan pakken en opnieuw kunt schieten. Boek nu deze uitdagende activiteit bij Nijmegen Outdoor.

1,5 uur
Met begeleiding

≤14 jaar: €16,50
>14 jaar: €19,50

Te spelen op de volgende locatie:

Nederrijkswald, Zevenheuvelenweg 47 in Nijmegen

Archery Tag Pijl en Boog schieten Nijmegen

Veelgestelde vragen over Archery Tag

 • Is Archery Tag Corona-proof?

  Er wordt in teams of ieder voor zich gespeeld, waarbij er van een afstand op elkaar wordt geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

 • Vanaf welke leeftijd is dit spel te spelen?

  Wanneer je Archery Tag boekt als groepsuitje, wordt er aan het begin van de workshop aandacht besteed aan het oefenen met de pijl en boog. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen mee doen en kunnen aan het begin eerst even oefenen met schieten!

 • Hoe blessuregevoelig is het om Archery Tag te spelen?

  Tijdens de activiteit draagt iedere deelnemer binnen het Archery Tag veld een beschermend masker. De foam-knoppen zijn zacht, waardoor je een schot wel voelt, maar dit geen pijn zal doen. De snelheid waarmee de pijl een speler raakt is erg afhankelijk van de persoon die de pijl schiet. Bij kinderen zal deze intensiteit dus heel anders zijn dan bij volwassenen.

 • Hoe ziet een archery tag workshop eruit?

  Voordat jullie het speelveld in gaan, zal er uitleg gegeven worden door de instructeur. Iedereen kan eerst oefenen met het schieten, om even te wennen aan de boog. Er zijn meerdere spelvarianten te spelen, zoals een trefbal variant en capture the flag. Na het oefenen zullen diverse van deze spelvarianten aan bod komen. De instructeur legt de spelvarianten uit.

 • Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?

  Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op het Goffertpark. De instructeur zal jullie verwelkomen en jullie meenemen naar de juiste locatie op het outdoorterrein voor een uitleg.

 • Hoe ziet het programma eruit?

  Je krijgt een uitleg van onze instructeur om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan met verschillende oefeningen gewapend met pijl en boog. De volgende spellen zijn te spelen:

  1. Mikspel: Schiet met pijl en boog de mik schijven zo snel mogelijk van de verhoging voordat de tegenstander dit doet.
  2. Archery Tag: Schiet de tegenstanders vanuit je eigen vak uit het spel of vang een rondvliegende pijl om je team terug te krijgen.
  3. Capture the Flag: Verover de vlag van de tegenstander door ongezien het paintball parcours te doorlopen!
 • Met hoeveel mensen moet ik minimaal zijn om te kunnen deelnemen aan dit spel?

  Minimaal heb je 8 personen nodig.

 • Kan iedereen mee doen?

  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

 • Welke kleding moeten we aan doen?

  Het is aan te raden om sportkleding aan te doen.

Veelgestelde vragen over onze locatie

 • Is het Honigcomplex makkelijk bereikbaar?

  Nijmegen Outdoor is goed te bereiken met een treinstation in de buurt: Station Nijmegen Centraal. Tevens stoppen er om de 10 minuten lijnbussen midden voor de deur en is er een groot parkeerplaats om de hoek. Het honigcomplex bevindt zich dichtbij het centrum van Nijmegen. Ook per fiets ben je er snel, het is maar 5 minuten fietsen naar het stadscentrum, dus zeer goed bereikbaar.

 • Is het mogelijk om eigen drinken en eten mee te nemen?

  Dat mag zeker, geen probleem.

 • Kunnen wij op jullie activiteitenterrein ons omkleden?

  Ja dat kan in de ruime toiletten. Als je omgekleed kunt komen, scheelt dat natuurlijk wel tijd!

 • Is er altijd begeleiding bij de activiteiten?

  Ja, er zijn altijd instructeur aanwezig die jullie kunnen helpen, begeleiden en ondersteunen.

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?