Archery Tag Nijmegen
SpelenPlay

Archery Tag

Archery Tag Nijmegen Huren

Archery Tag | 16+ jaar | V.a. €19,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten. Door elkaar te raken speel je één voor één je tegenstanders weg. Archery Tag spelen we 1,5 uur in het Hunnerpark, aan de Waalkade.

Archery Tag Nijmegen

Archery Tag | Kinderfeestje | €16,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten. Door elkaar te raken speel je één voor één je tegenstanders weg. Archery Tag spelen we 1,5 uur in het Hunnerpark, aan de Waalkade.

Top 6 Combi-Deals

+ Bubbleball

Bubbelbal en Archery Tag Huren Nijmegen

+ Teamgames

Archery Tag en Teambuilding Nijmegen

+ E-Chopper Tour

Archery Tag en E-Chopper Nijmegen

+ E-Step

E-Step en Archery Tag Huren Nijmegen

+ Levend Cluedo

Stadsspel Nijmegen To Do

+ Lasergamen

Archery Attack en Lasergamen Nijmegen

Veelgestelde vragen over Archery Tag

Hoe laat dienen wij voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn?
Zorg dat je met de groep ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit aanwezig bent op de locatie. Eventueel is het mogelijk om koffie of thee te bestellen in de lobby van Hotel Courage.

Is de locatie makkelijk te bereiken?
Het kantoor van Nijmegen Outdoor is goed te bereiken en zit midden in de stad. Vanaf treinstation centraal kun je wandelen door de stad naar de Waalkade lopen in ongeveer 15 minuten. Ook kun je de bus pakken (lijn 80, 300, 8, 85 en 15) en ben je in 10 minuten bij ons. Indien je met de auto komt, kun je de auto parkeren in twee grote parkeergarages dichtbij (Kelfkensbos en Eiermarkt) en betaal je maar €2,80 per uur.  Ook per fiets ben je er snel en die kun je voor ons hotel neerzetten.

Op welke locatie in het centrum van Nijmegen gaan we Archery Tag spelen?
Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor aan de Waalkade heen openbaar te benutten zijn, zoals onder de Waalbrug, aan de Waalkade, het Hunnerpark of het Valkhofpark.

Is archery tag corona-proof?
Er wordt in teams of ieder voor zich gespeeld, waarbij er van een afstand op elkaar wordt geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?
Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

Vanaf welke leeftijd kan archery tag gespeeld worden?
Wanneer je archery tag boekt als groepsuitje, wordt er aan het begin van de workshop aandacht besteed aan het oefenen met de pijl en boog. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen mee doen en kunnen aan het begin eerst even oefenen met schieten!

Hoe ziet het programma eruit als wij archery tag willen spelen?
Voordat jullie het speelveld in gaan, zal er uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Iedereen kan eerst oefenen met het schieten, om even te wennen aan de boog. Onder begeleiding van onze instructeur zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Denk hierbij onder andere aan:

  1. Introductiespel: Schiet met pijl en boog de schijven zo snel mogelijk van de verhoging voordat de tegenstander dit doet.
  2. Archery Tag: Schiet de tegenstanders vanuit je eigen vak uit het spel of vang een rondvliegende pijl om je team terug te krijgen. Dit is een soort trefbalvariant, maar dan met pijl en boog.
  3. Capture the Flag: Verover de vlag van de tegenstander door ongezien het speelveld te doorlopen!
  4. Free for all: Een spel met hetzelfde trefbal principe als spel 2, maar dan speelt ieder voor zich of in tweetallen. De persoon die als laatste speler overblijft, wint het spel.

Is deze activiteit voor iedereen geschikt?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.