Nijmegen Outdoor

Activiteiten

06-43918370 | info@nijmegenoutdoor.nl
Overzicht

Bekijk hieronder alle mogelijke activiteiten die je met je groep kan doen bij Nijmegen Outdoor. Vind je het fijn om eerst kennis te maken? Maak dan een afspraak voor een bakje koffie op ons activiteiten terrein! De locatie is goed bereikbaar met een veilige fietsroute en het terrein is volledig omheint.

Slider

Apenkooien

Apenkooi Nijmegen Outdoor

Voetgolf

Voetgolf Nijmegen Outdoor

Zeskamp

Zeskamp bij Nijmegen Outdoor

Onze Activiteiten Locatie

Op een groot activiteiten terrein van 55000m2, bieden wij diverse actieve groepsuitjes aan. Altijd onder begeleiding van onze ervaren en professionele  instructeurs. De locatie beschikt over meerdere velden met bunkers, een groot sportveld, 2 bosgebieden, een snackcorner, een kantine en meerdere kampvuur plekken. Dit allemaal op de 2,5 kilometer lange, oude wielerbaan van Nijmegen. Voor een overzicht van ons aanbod, klik hier!

Ons terrein bevindt zich dichtbij het oude centrum van Nijmegen en binnen een korte tijd sta je op het Centraal Station. Het terrein is buitengewoon goed te bereiken met de fiets, auto of lopend. Er is een grote auto transferium voor de deur en elke 10 minuten gaan er bussen richting het centrum van Nijmegen die ook het centraal station passeren.

Onze locatie beschikt over twee kleedkamers met douches. Het is dus mogelijk om na een activiteit een douche te nemen en fris op ons  terras plaatst te nemen. Mocht je langer willen blijven hangen, dan kan dat gezellig op ons terras! Het terras is voorzien van enkele gezellige zitplaatsen tussen de bomen, waar je onder het genot van een drankje en een hapje kan napraten. Het terras is `s avonds voorzien van sfeervolle verlichting. Alle ingrediënten voor een gezellig en geslaagd programma in Nijmegen zijn dus aanwezig!

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?