Nijmegen Outdoor

Activiteiten

06-43918370 | info@nijmegenoutdoor.nl
Overzicht

Bekijk hieronder alle mogelijke activiteiten die je met je groep kan doen bij Nijmegen Outdoor. Het hoofdkantoor in het Honigcomplex is het vertrekpunt en ophaalpunt van verschilende activiteiten! Onze locatie is goed bereikbaar met een veilige fietsroute en een bushalte voor de deur dichtbij het centrum van Nijmegen. Als buitenactiviteiten gebruiken we het outdoorterrein aan de Zevenheuvelenweg (Nederrijkswald).

Slider
Bubbleball Huren Nijmegen
E-steps Huren Nijmegen
Hot Shots Paintball Nijmegen

Apenkooien

Apenkooi Nijmegen Outdoor

Voetgolf

Voetgolf Nijmegen Outdoor

Zeskamp

Zeskamp bij Nijmegen Outdoor

Onze Activiteiten Locatie

Wij bieden diverse actieve groepsuitjes aan overal op locatie in Nijmegen. Altijd onder begeleiding van onze ervaren en professionele  instructeurs. Vanaf het Honigcomplex is het vertrekpunt voor de 2 uur durende tour met E-Choppers en E-Steps. De overige activiteiten bieden wij aan op indoor of outdoorlocaties in Nijmegen. Voor een overzicht van ons aanbod, klik hier!

Ons kantoor bevindt zich dichtbij het oude centrum van Nijmegen en binnen een korte tijd sta je op het Centraal Station. Het kantoor met cafe is buitengewoon goed te bereiken met de fiets, auto of lopend. Er is een grote auto transferium voor de deur en elke 10 minuten gaan er bussen richting het centrum van Nijmegen die ook het centraal station passeren.

Het is mogelijk om na een activiteit een drankje te nuttigen in het Honigcomplex. Mocht je langer willen blijven hangen, dan kan dat gezellig op het terras, bij de bierbrouwerij om de hoek of in het restaurant! Alle ingrediënten voor een gezellig en geslaagd programma in Nijmegen zijn dus aanwezig!

Stuur bericht
1
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?