Nijmegen Outdoor Home
Nijmegen Outdoor groepsuitjes Nijmegen

Actieve uitjes midden in Nijmegen

E-Chopper Huren Nijmegen

E-Chopper tour door de Ooijpolder

€ 29,50 p.p.
MEER INFORMATIE

Bubbelbal Nijmegen

Bubbelbal op de Waalkade

€ 18,50 p.p.
MEER INFORMATIE

Archery Tag Nijmegen

Archery Tag onder de Waalbrug

€ 19,50 p.p.
MEER INFORMATIE

Nijmegen Outdoor Home
Elektrische Step Huren Nijmegen
E-Chopper Huren Nijmegen

E-Chopper Tour door de Ooijpolder

Een ontspannen tour op onze elektrische stoere snorfietsen met brede banden. Inclusief navigatie cruise je over de waalkade over over de waalbrug of ga je juist de mooie bosrijke omgeving van de Ooijpolder in. Vanaf 16 jaar met rijbewijs mag je al op deze stille scooter rijden zonder helmplicht. Eventueel kun je mee touren met een E-Step!

Bubbelbal Huren Nijmegen

Bubbelbal op de Waalkade

Kun jij met beide benen op de grond blijven staan? In dit lachwekkende en unieke voetbalspel speelt iedere deelnemer met een plastic bal om zijn of haar middel. Hierdoor is het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen. Je collega`s, vrienden of teamgenoten vliegen op je af, maar als je niet bang bent, vliegen ze net zo hard weer terug! Een teamspel waarbij je pijn krijgt van je lachspieren.

Elektrische Step Huren Nijmegen

E-Step Tour langs Nijmeegse Wateren

Niet steppen, maar alleen maar gas geven. Een stoere elektrische step met zeer dikke banden voor een ontspannen en origineel uitje op wielen. Aan de hand van een navigatie kun je kiezen uit een aantal mooie routes door Nijmegen. Kies een route langs de natuur of juist langs het centrum van Nijmegen. De E-Steps gaan maar liefst 25/km per uur en er is geen helmplicht.

Archery Tag Nijmegen Huren

Archery Tag onder de Waalbrug

Een spectaculaire en spannende combinatie van pijl en boogschieten in combinatie met een trefbal spel. De pijlen hebben een larp-punt, waardoor je voelt dat je geraakt wordt, maar het niet pijnlijk is! Probeer de pijl te vangen om je medespelers terug in het veld te krijgen of mik op de targets in het veld van de tegenstander. Pak een verdwaalde pijl van de grond voor je eigen munitie, maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt!

Outdoor Lasergamen Nijmegen

Lasergamen in het Valkhofpark

Het eeuwenoude schietspel, maar nu met infrarood! Met professionele laserguns speel je tegen elkaar in teams of individueel. Bij het infrarood lasergamen zijn de instellingen per lasergun in te stellen, zoals een granaatwerper, sniper, soldaat of medic! Iedere speler heeft zijn eigen functie en extra powers binnen het spel. Een nieuw en professioneel lasergame spel in het eeuwenoude Romeinse Valkhofpark!

Teambuilding in Nijmegen

Teambuildingsspellen in het Hunnerpark

Strijd in 6 verschillende teamspellen fanatiek tegen elkaar. Los een probleem sneller of beter op dan de tegenpartij en win de Teamgames! Alle spellen draaien om samenwerken, communiceren en inzet. Alles begeleid door een even fanatieke en enthousiaste instructeur. De Teamgames spelen we in het Hunnerpark, aan de Waalkade of in het Valkhofpark.

City Game Nijmegen doen

City Games door het centrum van Nijmegen

Onze City Games zijn nieuw en bedacht door echte Nijmegenaren. Geen universele stadsspellen die je overal kan doen.Β  Je ontdekt de highlights van de oudste stad van Nederland, Nijmegen! Los de verdwijning van Narieke van Mimmwegen op, speel gedurende een 5 gangen diner het weerwolven spel of ga op vlucht zoals in het programma Hunted. Onze Stadsspellen zijn nieuw en zullen je verrassen!

Nijmegen Outdoor: Buiten Activiteiten in het centrum van Nijmegen

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets en wandelroutes in de natuurrijke Ooijpolder en met direct achter ons het historische Romeinse Valkhofpark. Daarnaast bestaan onze buren uit het Holland Casino, De Bastei, Fietsmuseum Velorama, Opoe Sientje en Hotel Courage.

Het kantoor is het vertrekpunt voor mooie wandel en fietsroutes. Zo kun je E-Choppers, E-Steps en Fietsen huren en zorgen wij dat je mooie routes gratis op je telefoon mee krijgt. Tevens hebben wij een historische GPS-route ontwikkeld door het centrum van Nijmegen die je wandelend kan afleggen.

De buitenactiviteiten van Nijmegen Outdoor inclusief begeleiding verzorgen wij in de parken om ons heen. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en de bezetting in de openbare parken, maar gezamenlijk met onze instructeur vinden wij altijd unieke plekken voor een origineel en actief groepsuitje, zoals op de Waalkade, Onder de Waalbrug of in het Valkhofpark.

Bij ontvangst starten we altijd in de lobby van hotel Courage. Het is handig om omgekleed naar deze locatie te komen, maar je kunt je ook omkleden bij ons. Onze instructeur zal jullie hier ontvangen en de eerste uitleg doen. Vervolgens nemen jullie gezamenlijk met de instructeur alle materialen mee naar jullie speellocatie.

Parkeren kan in de parkeergarages van de Eiermarkt of Kelfkensbos voor maar €2,80 per uur. Je wandelt vervolgens in 5 minuten naar het kantoor van Nijmegen Outdoor.